Начин и Услови Кориштења

Начин и Услови Кориштења

Наша је замисао да програми које за сваку област буду предлагани “одрастају” уз бригу уредника и помоћника уредника за поједине теме а све уз будну пажњу великог броја наших читалаца и коментатора све до пуне зрелости када ћемо програме презентовати “политици” која би их требала спровести у дјело. 
 
У одређеним фазама рада на програмима биће омогућено регистрованим корисницима да и на исте реагују, како бисмо и уз њихвоу помоћ дошли до коначног текста, с тим да учешће у расправи подразумијева да сваки коментар буде одобрен од стране уредника теме, како би се спријечило вријеђање и одржао ниво расправе какав значај програма заслужује.
 
Сви коментатори морају се потписати пуним именом и презименом. Главном уреднику је остављена могућност да у  изузетним случајевима одобри регистрацију коментатора под псеудонимом. Приликом регистрације ће бити обавезно остављање података на основу којих ће недвосмислено моћи бити утврђен идентитет коментатора. Такође, право је уредника да у случају непримјереног начина дискусије укине налог сваком коментатору.
 
Овом приликом позивамо све заинтересовне да своје знање, искуство и идеје подијеле с нама и као уредници, замјеници уредника и коментатори да нам се јаве на адресу електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ, УЧИНИТЕ ЗА СЕБЕ ОНО ШТО СТЕ ОЧЕКИВАЛИ ДА ЋЕ ДРУГИ УЧИНИТИ У ВАШЕ ИМЕ. (ПРО)МИСЛИМО ДОБРО И ПРОМЈЕНИМО НАШУ БУДУЋНОСТ

О Нама     Мисија и Визија

Претрага

Календар догађаја

Прошли мјесец Јул 2024 Следећи мјесец
П У С Ч П С Н
week 27 1 2 3 4 5 6 7
week 28 8 9 10 11 12 13 14
week 29 15 16 17 18 19 20 21
week 30 22 23 24 25 26 27 28
week 31 29 30 31