За добро промисли добро!

Лакше до посла за дјецу без родитељског старања

Створени бољи услови за рад малишана са сметњама у развоју

Жељко Панић нови предсједник Удружења Мисли добро

Заједничким средствима Кабинета предсједника Републике Српске и Удружења "Мисли добро", a уз помоћ компанија Крајина клас, Кнежевић ентеринг и Еурогас у потпуности је санирана фискултурна сала у Центру за образовање и васпитање и рехабилитацију слушања и говора у Бањалуци.
Такође, замијењена је дотрајала столарија у дијелу објекта који служи као предшколска установа.
Наталија Тривић, министрица просвјете и културе РС, која је данас посјетила ову установу, рекла је да је улога овог центра веома важна за све грађане Републике Српске, посебно за најмлађе, који су корисници услуга.
"Санација фискултурне сале у овој установи је једна од многобројних сарадњи с невладиним сектором", навела је Тривићева.
Саша Татић, директор Центра за образовање и васпитање и рехабилитацију слушања и говора, рекао је да су све инвестиције у ову установу биле веома успјешне и професионално урађене.
"Читава идеја за реновирањем фискултурне сале је потекла од наше установе, али од идеје до реализације прошло је кратко вријеме, што је повољна ствар у данашњим околностима", истакао је Татић.
Жељко Панић, предсједник Удружења "Мисли добро", казао је да је ово једна од многобројних акција које они раде.
"Није мала ствар обезбиједити средства за реновирање овог објекта. Са пријатељима Удружења обезбиједили смо око 15.000 КМ за реализацију овог пројекта, а исто толико била је донација и Кабинета предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић", закључио је Панић.

Претрага

Календар догађаја

Прошли мјесец Август 2021 Следећи мјесец
П У С Ч П С Н
week 30 1
week 31 2 3 4 5 6 7 8
week 32 9 10 11 12 13 14 15
week 33 16 17 18 19 20 21 22
week 34 23 24 25 26 27 28 29
week 35 30 31